KETTERÄ LEASING-VUOKRAUS YKSITTÄISEEN INVESTOINTIIN

 

Leasing-vuokrauksen helppous

Hanki tarvitsemasi työväline tai laite GRENKEn valikoidulta yhteistyökumppanilta Classic Lease -sopimuksella. Saat tuotteen heti käyttöösi, ja maksat kiinteä vuokraa valitsemasi leasingajan.

Voit vuokrata tuotteen perusvuokrakaudeksi ilman velvoitetta jäännösarvon maksamisesta. Vuokrakauden lopussa päätät, lopetatko sopimuksen ja palautat leasing-tuotteen tai ostatko sen markkinahintaan yrityksellesi. Halutessasi voit myös pidentää sopimusta ja jatkaa vuokrausta.

 

Selkeyttä taloushallintoon

Classic Lease -leasingsopimuksen yksi kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan tekee budjetoinnista ja toiminnan suunnittelusta helpompaa. Kiinteän hinnan ansiosta vältyt yllätyskuluilta, jolloin kassavarat vapautuvat muuhun käyttöön. Kuukausimaksu voidaan vähentää yrityksen verotuksessa.

Leasingvuokrauksen ansiosta yrityksen käytössä olevat tuotteet eivät menetä arvoaan. Vuokrattavat laitteet ovat ajanmukaisia ja vastaavat liiketoiminnan tarpeita. Voit keskittyä yritystoimintaasi sitomatta pääomaa ostoihin.

 

Luotettava leasingkumppanisi kasvun mahdollistajana

GRENKE on luotettava ja palveleva leasingkumppanisi. Autamme yritystäsi kokoamaan arkea helpottavat koneet ja laitteet yhdeksi kokonaisuudeksi. Rahoituspalvelumme ovat läpinäkyviä ja ilman piilokuluja: tiedät paljonko maksat ja milloin. Classic Lease -leasingsopimus tarjoaa ketterän ja turvallisen rahoitusratkaisun liiketoimintasi kehittämisen tueksi yksittäisiin investointeihin.

 

 

CLASSIC LEASE – JOUSTAVA JA HELPPO

Leasing-palvelun tarjoaa