8 hengen kylpypalju AINA lämmin akryylialtaalla

4 190,00  sis. alv 24%

Sähkölämmitteinen kylpytynnyri, joka on suunniteltu pidettäväksi jatkuvasti lämpimänä.
Paljun allas on kestävää ja helposti puhtaana pidettävää Akryylia.

Paljussa on vakiona lämmityksen ohjauskeskus ja lämmittimenä käytämme erittäin laadukkaita Englannissa valmistettuja Elecron lämmittimiä.
Kiertovesipumppuna käytämme Saksalaisen Speckin valmistamaa pumppua.
Ohjauskeskuksessa on kaikki tarvittava valmiina, paikan päälle jää vain sähköjen liittäminen.
3 kw mallissa on valmiina valovirtapistoke. Varmista että sinulla on käytettävissä vapaa 16A sulake.
6 kw ja 9 kw malleissa on valmiina 16A voimavirtapistoke, pistoke liitetään paljun kotelon sisällä. Paikan päällä täytyy porata paljuun johdon mentävä reikä ja kytkeä sen jälkeen pistoke johdon päähän, joka liitetään paljun pistokkeeseen.

Ohjauskeskuksessa on valmiina seuraavat toiminnot:
– Vikavirtasuoja
– Digitaalinen termostaatti, jossa myös Wi-fi ohjaus vakiona, matkapuhelimeen ladattavissa ilmainen sovellus. Wi-fin toiminta edellyttää että Wlan verkon kantavuus riittää paljulle asti.
– Termostaatti ohjaa lämmitintä ja pumppua, pumppu ei siis pyöri tarpeettomasti.
– Lisäksi kellolla voidaan säätää haluttu minimisuodatusaika suodattimelle, että vesi pysyy varmasti aina puhtaana.

Laadun varmistamiseksi jokainen sähkölämmitteinen paljumme testataan tehtaalla täyttämällä se vedellä ja koekäyttämällä laitteet. Näin voimme minimoida vuotoriskit ja varmistaa laitteiston toimivuus ennen toimitusta asiakkaalle.

Kylpytynnyri valmistetaan Kurikassa Etelä-Pohjanmaalla. Se valmistetaan tukevalla puurungolla, joka voidaan verhoilla pysty- tai vaakaverhoiluna.

Ainalämpimässä paljussa on vakiona finnfoam eristys, paksu lämpökansi, hiekkasuodatin, sähkölämmitin ja eristetty kotelo laitteita varten.

Vakiona on 3 kw sähkölämmitin, se riittää hyvin ylläpitolämmitykseen. Vaihtoehtoisesti saatavana 6 kw lämmitin jos palju on kovalla käytöllä ja lämmöntarve on suurempi. 9 kw lämmitin soveltuu kohteisiin jossa vesi halutaan vaihtaa usein ja palju täytyy saada nopeasti lämpimäksi.

Palju on suunniteltu pidettäväksi jatkuvasti lämpimänä, sähkölämmitin pitää veden oikean lämpöisenä. Avaa vain kansi ja pulahda paljuun.
Sähkön kulutus noin euron päivässä kun paljua pidetään 37 asteisena. Kulutus vaihtelee käytön mukaan. (Huom. sähkön hinnassa viime aikoina ollut suuria vaihteluja, lisätietoja kulutuksesta nettisivuillamme UKK osiossa).

Ole yhteydessä jos haluat tilata paljusi muunlaisella varustuksella.

Paljun allasosalla on 3 vuoden takuu, suodattimella ja lämmittimellä on 2 vuoden takuu.
Mitat: Ulkomitta 205 x 205 cm, sisähalkaisija noin 180 cm,
ulkokorkeus 112 cm, sisäkorkeus 101 cm. Tarvittava vesimäärä on noin 1650 litraa.

Paljun hintaan ei kuulu suodattimeen laitettava suodatinmateriaali. Suodattimessa suosittelemme käyttämään suodatinpalloja. Voit tilata ne samalla kätevästi tästä paljun tilaussivulta. Suosittelemme tilaamaan samalla myös tarvittavat kemikaalit puhtaanapitoa varten.